MTV na Belgrade Beer Festu

0
Ove godine MTV na Belgrade Beer fest dovodi najveće regionalne muzičke zvezde, nove nade muzičke scene i specijalne goste!
Foto: Vladimir Šporčić
Foto: Vladimir Šporčić

Regionalni MTV i Belgrade Beer Fest ove godine započinju novu vrstu saradnje, u okviru koje će posetiocima najveće manifestacije u regionu predstaviti bogatiji muzički program. Muzički program ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a će, zahvaljujući MTV satu, biti upotpunjen imenima sjajnih izvođača regionalne muzičke scene, koji će se u udarnim terminima, predstaviti brojnoj publici na glavnoj bini ovogodišnjeg festivala piva.

Tako će na festivalu, u okviru MTV sata, nastupiti sastavi Dubioza Kolektiv, S.A.R.S., Negative, SevdahBABY, Magnifico, Pips, Chips & Videoclips, Zemlja Gruva!, Svi Na Pod!, Lollobrigida, a kao specijalni gosti MTV sata nastupiće turski rock sastav maNga, učesnici pesme Evrovizije i dobitnici MTV nagrade Best European Act 2009.

Najveći festival u jugoistočnoj Evropi, Belgrade Beer Fest, i ove godine će na Ušću ugostiti veliki broj domaćih, ali i gostiju iz inostranstva. Ljubitelji piva i velikih žurki na otvorenom će, od 17. do 21. avgusta, moći da uživaju muzičkom programu kojim MTV nastoji da posetiocima Belgrade Beer Fest-a još bolje približi regionalnu muzičku scenu.

- Izuzetno nam je drago zbog činjenice da je saradnja MTV-ja i Belgrade Beer Fest-a podignuta na viši nivo. Nakon što je, početkom ove godine, na web platforme regionalnog MTV-ja uvršten besplatan download singlova i albuma bendova uz regiona, MTV je otišao korak dalje u trendu približavanja regionalne muzičke scene njenim brojnim fanovima. Uz pomoć najveće manifestacije ovog tipa u jugoistočnoj Evropi, posetioci ovogodišnjeg Belgrade Beer Fest-a će imati priliku da uživo čuju sve one numere koje su rado preuzimali sa MTV.rs, MTV.com.hr i MTV.si - izjavio je Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik regionalnog MTV-ja.

- Veoma nam je drago što je MTV kao najveća muzička televizija u svetu, prepoznao Belgrade Beer Festa, kao veoma značajan događaj, ne samo za Beograd i Srbiju, već i za ceo region jugoistočne Evrope. Još od prvog izdanja 2003. kao jedan od najvažnijih ciljeva festiva postavili smo širenje tolerenacije i politiku pomirenja na ovim prostorima. Zato su još od tog prvog Belgrade Beer Festa značajan deo muzičkog programa činili nastupi bendova iz Hrvatske i drugih susednih zemalja. Ove godine će, zahvaljujući našim partnerima iz MTV-ja, publika Belgrade Beer Festa moći da uživa u nastupima još većeg broja muzičkih zvezda iz regiona, od kojih će neke prvi put nastupiti na ovom festivalu - rekla je Neda Kurjački, PR Belgrade Beer Festa.


Satnica nastupa izvođača u okviru MTV sata:

SREDA, 17. avgust:
20:45 – 21:20 maNga
21:30 – 22:30 Negative

ČETVRTAK, 18. avgust:

20:15 – 21:00 SevdahBABY

21:15 – 22:00 Magnifico

 

PETAK, 19. avgust:

21:00 – 21:30 S.A.R.S.
21:45 – 22:45 Dubioza Kolektiv

SUBOTA, 20. avgust:

19:30 – 20:00 Pips, Chips & Videoclips

20:15 – 21:15 Zemlja Gruva!

 

NEDELJA, 21. avgust:

19:40 – 20:20 Svi Na Pod!

20:30 – 21:10 Lollobrigida

 

Belgrade Beer Fest je, po prosečnoj poseti, najveći pivski festival u jugositočnoj Evropi. Za pet dana koliko traje, Festival poseti preko 900.000 ljudi. Ovakvu posećenost Festival ima zahvaljujući svojim osnovnim principima – besplatnom ulazu, raznovrsnom muzičkom programu i širokoj ponudi domaćih i inostranih pivskih brendova.

makonda-tracker