Bajaga i Instruktori sutra na karnevalu brodova

0
Bend Momčila Bajagića održaće 2. jula od 21 čas koncert u Beogradu u okviru tradicionalne manifestacije Beogradski karneval brodova, koji će direktno prenositi gradska televizija Studio B
foto: Braca Nadeždić
foto: Braca Nadeždić

Jedan od neobičnijih koncerata ove grupe u preko 25 godina bogate karijere, biće na velikom šlepu ukotvljenom uz novobeogradsku obalu Save, pored Brankovog mosta.

- Mnogo mi je drago da sviramo na Karnevalu brodova pošto će bina biti na neobičnom mestu. Glavna je stvar što ćemo svirati ljudima koji će biti na Savi na čamcima, brodovima i raznim plovilima, a naš nastup moći će da se prati i sa obale. Mislim da će izgledati mnogo dobro, jer će ljudi ukrasiti brodiće. Biće to stvarno spektakl na Ušću - kaže Bajaga.

Inače, osmi Beogradski karneval brodova biće održan pod sloganom Vreme je za reke na akvatoriju Save od Brankovog mosta do Ušća u Dunav, uz tradicionalni defile karnevalski ukrašenih brodova.

Karneval brodova počinje u subotu od 17:30 džet ski vožnjama, a predviđeno je da defile karnevalskih brodova do Ušća i nazad do Brankovog mosta završi do 20 časova, kad kreću skuteri sa bakljama do Starog savskog mosta. Bajaga i Instruktori počinju koncert od 21 čas, a na kraju sledi vatromet.

Voditelji karnevala biće Ivon Jafali i Igor Blažević-Prljavi Inspektor Blaža, a čitav program prenosiće uživo televizija Studio B od 18 do 22:30 časova.

makonda-tracker