24. oktobra u CZK Vlada Divljan

ANA STANIĆ UZBUĐENA PRED BEOGRADSKI KONCERT: Jedva čekam da podelim emocije sa sanjarima i nežnim buntovnicima kakva sam JA!

0

Ana Stanić je povodom predstojećeg koncerta u CZK Vlada Divljan okupila predstavnike medija u jednom prestoničkom hotelu na “muzičkom doručku”.

foto: Nikola Pešić
foto: Nikola Pešić

Uz druženje u opuštenoj atmosferi Ana im je pričala kako teku pripreme za koncert i uz pratnju na klaviru, bez mikrofona, otpevala nekoliko pesama.

 

- Konačno su se stvorili uslovi da sebi ispunim želju da imam koncert sa simfonijskim orkestrom. Drago mi je što ću binu, pored svog benda, deliti i sa simfonijskim orkestrom Stanislav Binički. Probe su u toku i jedva čekam da čujete moje mnogobrojne hitove u novim aranžmanima. Obogatili smo pop i rok pesme plemenitošću i magijom zvuka kakvu daje simfonijski orkestar. Spremila sam i neka iznenađenja, neću vam ih otkrivati, ali imaću fenomenalne goste. Jako sam uzbuđena, biće to intiman koncert, u manjem prostoru, gde ću moći da vidim lica svoje publike. Jedva čekam da podelim emocije sa sanjarima, nepopravljivim romanticima i nežnim buntovnicima, kakva sam i ja. Verujem da ćemo 24. oktobra doživeti priču za pamćenje koju nećemo zaboraviti ni za dvadeset, trideset nekih godina - izjavila je vidno uzbuđena Ana Stanić citirajući stihove svojih pesama.

 

 

makonda-tracker