veče za pamćenje

BEOGRAD PEVAO SA TIJANOM BOGIĆEVIĆ: Ovacije u prepunoj Kombank Dvorani

0

Pop pevačica Tijana Bogićević u petak, 12. aprila održala je veliki solistički koncert u beogradskoj Kombank Dvorani, koja je bila puna do poslednjeg mesta. Publika je u glas pevala sa Tijanom pesme sa njenog albuma "Čudo", a dugi aplauzi i emotivni momenti obeležili su njen prvi solistički koncert u Beogradu.

foto: Željka Dimić
foto: Željka Dimić

Koncert je otvoren pesmom "U redu", a usledili su hitovi "Čudo", "Samo ne ćuti", "Ti imaš pravo", "Bezuslovno"... U prvom delu koncerta gost joj je bio Aleksa Jelić sa kojim je otpevala duetsku pesmu "Još jednom".

 

foto: Željka Dimić

Publika je odlično reagovala i na akustični deo koncerta, u kome je Tijana samo u pratnji dve gitare izvela obrade strahih hitova "Sober", "Sex on fire", "Monday morning"...

 

foto: Željka Dimić

Posebno emotivan trenutak bio je kada se na sceni pojavio Tijanin suprug Mark Robertson, američki muzičar umetničkog imena "Sing", sa kojim je otpevala pesmu "Like I'm gonna lose you".

 

foto: Željka Dimić

Kulminacija večeri svakako je bilo izvođenje pesama "Hajde onda ništa" i "Nekako, nikako", a publika je Tijanu vratila na bis da otpeva "Tražim", kako mnogi kažu "pesmu za sva vremena".

 

foto: Željka Dimić

Manje od godinu dana bilo je je potrebno Tijani Bogićević da osvoji regionalnu pop scenu i zahvaljući svom albumu prvencu "Čudo" stekne epitet jedne od najboljih pevačica na našim prostorima.

 

foto: Željka Dimić

Ona ne prestaje da niže uspehe, a jedan od njih svakako je i ovaj koncert u prestižnoj Kombank Dvorani, na koji su stigli fanovi iz svih krajeva Srbije, kao i iz Nemačke, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore.

 

 

makonda-tracker