SVAKA ČAST

HIT ZA SVA VREMENA: Potresna balada zbog koje svi plaču Tijani Bogićević donela prvi milion

0

Pop balada "Hajde onda ništa" pevačici Tijani Bogićević donela prvi milion pregleda na YouTube-u! Uskoro će je otpevati uživo na koncertu u Beogradu

foto: Željka Dimić
foto: Željka Dimić

Pevačica Tijana Bogićević odavno važi za jedan od najboljih pop glasova naše muzičke scena, a takvu njenu poziciju u potpunosti opravdava ogroman uspeh pesme "Hajde onda ništa".

 

Balada "Hajde onda ništa" poslednjih nedelja može se čuti na svim najslušanijim radio stanicama i TV šou programima, što ovu pesmu čini pravim pop hitom! Na ovaj način predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Tijana Bogićević učvrstila je svoju popularnost, a njen album prvenac "Čudo" upisao se na listu najboljih muzičkih ostvaranja prošle godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?ᴛɪᴊᴀɴᴀ ʙᴏɢɪᴄᴇᴠɪᴄ (@tijanabogicevic_music) on

 

U ovom trenutku pesma "Hajde onda ništa" ima preko milion pregleda na YouTube-u zbog čega sigurno nosi epitet najslušanije nove pop balade.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?ᴛɪᴊᴀɴᴀ ʙᴏɢɪᴄᴇᴠɪᴄ (@tijanabogicevic_music) on

 

Priliku da ovu pesmu čuje uživo publika će imati 12. aprila, kada će Tijana Bogićević održati koncert u Kombank dvorani, nekadašnjem Domu sindikata. Karte za ovaj koncert mogu se nabaviti na blagajni Kombank dvorane, na svim prodajnim mestima Ticket Vision i online na - https://bit.ly/2SEUTZD

 

foto: Željka Dimić

 

makonda-tracker