Novi singl Svi na pod!

0
Numera popularnog beogradskog sastava Ljubavi biće dostupna od petka 8. aprila za besplatno preuzimanje na MTV.rs, a ova grupa održaće i svoj drugi prolećni koncert 16. aprila u Domu omladine Beograda, sa početkom u 21 čas
Foto: Vladimir Miladinović Piki
Foto: Vladimir Miladinović Piki

Svi na pod! je jedinstven muzički kolektiv koji svoj rad doživljava vrlo intenzivno, ignorišući klasične okvire benda i neminovno žanrovsko određivanje. Intenzivnim korišćenjem svih prednosti elektronske muzike, ovaj sastav postiže svež i autentičan indie-pop zvuk sa elementima trip-hopa i dub-a. Punokrvni svirački bend, sastavljen od šest potvrđenih muzičara, na sceni predvodi pevačica Bojana Vunturišević, koju prate iskusni bubnjar Goran Milošević, basista Ivan Mihajlović i gitarista Ivan Mirković. Prepoznatijivi zvuk saksofona i flaute donosi Džemal Al Kiswani, dok Petar Rudić, osnivač i producent sastava Svi na pod! uživo nastupa iza studijski konfigurisane opreme.

Nakon što su nastupili u gotovo svim domaćim muzičkim emisijama, a i nekim regionalno zastupljenim poput MTV-jeve Hitorame, čini se da je Svi na pod! spreman za korak napred kada je muzičko stvaralaštvo pomenutog benda u pitanju. Sa tim u vezi, ovaj popularni beogradski sastav održaće svoj drugi prolećni koncert 16. aprila u Domu omladine Beograda, sa početkom u 21 čas. Ovo će ujedno biti i promocija njihovog dugo očekivanog debi albuma, koji će nakon nekoliko odlaganja konačno biti objavljen u prvoj polovini aprila. Numera Ljubavi, koju ćete od ovog petka besplatno moći da preuzmete sa svog MTV sajta, jeste upravo singl koji najavljuje album prvenac sastava Svi na pod! Iako je debi-album tek skoro finaliziran, po rečima pevačice Bojane Vunturišević, Svi na pod! već sad rade i na novom materijalu.

- Ušli smo u studio gde ćemo realizovati neke nove ideje koje se razlikuju od onoga što danas možete čuti od Svi na pod! Jedva čekamo da ih konačno sviramo uživo što nas možda i najviše raduje u vezi sa ovim, za sve nas sasvim posebnim koncertom - kaže Bojana.

Tako će 16. aprila, pored svih pesama sa albuma i nekoliko koncertnih iznenađenja, Svi na pod! premijerno svirati i nekoliko potpuno novih pesama koje će biti objavljene kao digitalna singl izdanja ove jeseni. Gosti na prolećnom koncertu, zakazanom za 16. april u Domu omladine, biće beogradski tandem Multietnička atrakcija čija će saradnja sa Svi na pod! uskoro dobiti i svoju studijsku potvrdu. Ulaznice za ovaj koncert se već nalaze u pretprodaji na blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara.

Poslušajte pesmu Ljubavi:

makonda-tracker