Novi album i spot Borisa Novkovića

0
Dve godine nakon izlaska albuma Zapisan u tebi Boris Novković i njegov bend Noćna straža na radost svojih fanova pripremili su novi album pod nazivom Via ljubav

 Uz najavni singl Via ljubav kao i poznati hit duet s Tonijem Cetinskim Nek´ se raduje, na albumu se nalazi još 10 pesama koje ćete tek imati prilike da čujete. Kao i sve svoje albume do sada i ovaj, četrnaesti po redu, autorski potpisuje Boris, osim pesme Vila, autora Zlatana Fazlića. Za produkciju albuma i aranžmane zaslužan je Borisov dugogodišnji prijatelj i saradnik Nikša Bratoš.

- Pesma Via ljubav, za koju sam napisao tekst i muziku, govori o ljubavi, ali na malo drugačiji način kroz viziju današnjeg prebrzog načina života i poljuljanih osnovnih životnih vrednosti. Reč je o pesmi koja je nastala iznenada, u trenutku inspiracije i to kada je ceo album bio gotov - kaže Boris.

Da je pevač vredno radio na ovom albumu dokazuje i to da je snimio i spot za najavnu pesmu sa albuma Via ljubav. Boris i njegov bend Noćna straža smešteni su u vreme divljeg zapada, u teretnom vagonu voza koji putuje u neku neodređenu destinaciju Via Ljubav kao što i sama pesma kaže. Putem im se događaju razne zgodne i nezode situacije, ali uz društvo dve kaubojke, u vedroj i pozitivnoj atmosferi, svi zajedno, nastavljaju svoje putovanje u zamišljenu zemlju ljubavi. 

Pogledajte spot za pesmu Via Ljubav:

makonda-tracker