Prvog aprila počela fizička prodaja ulaznica za 11. Trenchtown festival

0
Prvog aprila počinje fizička prodaja ulaznica za jedanaesti regionalni muzički festival Trenchtown koji će se održati od 29. aprila do prvog maja u Etno kampu nedaleko od Palića

Dnevne ulaznice se mogu kupiti po ceni od 720 dinara, dok je za komplet karata za sve dane Festivala potrebno izdvojiti 1.790 dinara. Prodajna mesta: u Beogradu: biletarnica Beogradske arene, Info pult PC Ušće, blagajna Doma sindikata, u Novom Sadu: Pariski magazine Kralja Aleksandra 12 u Subotici: The Code. Online prodaja karata je već u toku preko sajta www.gigstix.com.

U okviru festivalskog prostora, koji je kompletno ograđen, nalazi se kamp čiji se kapacitet zbog velikog interesovanja svake godine povećava. Svi koji kupe komplet ulaznica, online ili fizički na prodajnom mestu, imaju besplatan smeštaj u kampu. Zbog bolje organizacije i komfornijeg smeštaja, svaki kamper pojedinačno treba unapred da rezerviše svoj boravak u okviru kampa. Smeštaj u kampu se rezerviše tako što se popuni kratak online formular na sajtu Festivala – www.trenchtown.org, i već možete početi sa pakovanjem šatora i odbrojavanjem do početka Festivala. Kao i prošle godine, uz besplatan smeštaj u kampu dobijate i parking mesto. Kamp je opremljen infrastrukturom mobilnih tuševa sa toplom vodom i velikim brojem toaleta. Broj šatorskih mesta je ograničen, a interesovanje veće nego prošle godine, zato požurite sa svojom rezervacijom.

Poznati su svi izvođači koji će nastupiti na Velikoj bini Trenchtown festivala:

Petak, 29. april: FC Apatride Utd, Vrooom, Partibrejkers i Bei the Fish

Subota,30. april: Svi na pod!, Vlada Divljan i Nevladina organizacija, Zemlja gruva i Ritam nereda

Nedelja, 1. maj: Sopot, The Beat Fleet, Dubioza kolektiv i The Carbonfools

Raspored nastupa bendova na Maloj bini:

Petak, 29. april: Temple of the Smoke, D Zoo, Save Da Hood, Bdat Džutim i Smoke 'N' Soul

Subota, 30. april: Neuroleptic trio, Nafta, Teshki zulum, Kandžija i Iskaz

Nedelja, 1. maj: Bamwise, Ljudske potrebe, Goribor i The Mothership Orchestra.

Nakon koncerata bendova, na Maloj bini će svakog dana nastupati DJ-evi, uskoro možete očekivati više informacija o ovom programu.

Više informacija o izvođačima možete pronaći na sajtu Trenchtown festivala – www.trenchtown.org

makonda-tracker