Svi na pod 16. aprila u Domu omladine

0
Popularna domaća grupa Svi na pod! održaće svoj drugi prolećni koncert u subotu 16. aprila u velikoj sali beogradskog Doma omladine sa početkom u 21 čas. Ovo će ujedno biti i promocija njihovog dugo očekivanog debi albuma, koji će nakon nekoliko odlaganja kona
Foto: Stanislav Milojković
Foto: Stanislav Milojković

Prošlogodišnji veliki nastup grupe Svi na pod! u Domu omladine izabran je od strane čitalaca internet magazina Popboks za najbolji koncert na domaćoj sceni u 2010. godini. Gosti na ovogodišnjem biće beogradski tandem Multietnička atrakcija čija će saradnja sa Svi na pod! uskoro dobiti i svoju studijsku potvrdu. Ulaznice za ovaj koncert se već nalaze u pretprodaji na blagajni Doma omladine po ceni od 600 dinara.

 Po rečima pevačice Bojane Vunturišević, Svi na pod već sad rade i na novom materijalu:

- Ušli smo u studio gde ćemo realizovati neke nove ideje koje se razlikuju od onoga što danas možete čuti od Svi na pod! Jedva čekamo da ih konačno sviramo uživo što nas možda i najviše raduje u vezi sa ovim, za sve nas sasvim posebnim koncertom“.  Tako će 16. aprila, pored svih pesama sa albuma i nekoliko koncertnih iznenađenja, Svi na pod! premijerno svirati i nekoliko potpuno novih pesama koje će biti objavljene kao digitalna singl izdanja ove jeseni, a prethodiće drugom albumu koji se već planira za proleće 2012. godine.

makonda-tracker