IZNENAĐENJE

Tijana Bogićević objavila pet video spotova: Publici poklanjam sve!

0

Pevačica je rešila da obraduje svoje obožavaoce

foto: Sever Zolak
foto: Sever Zolak

Pevačica Tijana Bogićević objavila je pet video spotova za pesme sa aktuelnog albuma "Čudo", kojima je odlučila da iznenadi publiku u susret koncertu koji će održati 16. decembra u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu.

- Svojoj publici poklanjam sve: emociju, talenat, svoju ljubav prema muzici! Zbog ljudi koji prate moj rad odlučila sam da snimim live verzije pesama sa aktuelnog albuma. Mislim da je ovo najlepši uvod u ono što sledi, a to je moj prvi solistički koncert 16. decembra. Jedva čekam da se vidimo u velikoj sali Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu - kaže Tijana.

 

foto: Sever ZolakPre koncerta, sledi izlazak još jednog video spota za "live" verziju pesme "Hajde onda ništa" koja se izdvojila kao najveći hit sa Tijaninog prvog albuma. Premijera ovog videa zakazana je za 5. decembar u 19 časova.

Do sada su predstavljeni video spotovi za pesme "U redu", "Ti imaš pravo", "Bezuslovno", "Samo ne ćuti" i "Stoti dan".

 

foto: Aleksandar Banjac


S obzirom na to da važi za jedan od najboljih pop glasova na našim prostorima, kao i da je album "Čudo" postigao zapažen uspeh, predstojeći koncert Tijane Bogićević biće zasigurno za pamćenje.

Karte za ovaj koncert mogu se kupiti na svim prodajnim mestima GIGS TIX-a i na www.gigstix.com.

 

 

makonda-tracker