Ponovo na rep sceni

Nakon višegodišnje pauze: Wikluh Sky novim singlom "Zima" najavio svoj VELIKI POVRATAK

0

Beogradski muzičar Đorđe Miljenović, poznat i kao Wikluh Sky, novim singlom “Zima”, posie višegodisnje pauze, objavijuje povratak na rep scenu.

foto: promo
foto: promo

Nakon uspešnog duplog albuma “Amovi" / “Sam pao, sam se ubio", kojim se publici predstavio u nešto drugacijem izdanju, Wikiuh Sky ponovo plovi vodama srpskog hip hopa.

 

Udruzivši kreativne snage sa sve popularnijim miadim muzičarem Metom, a u okviru Aristokrat Muzik-a, poslednjeg dana novembra, Wikluh Sky objavio je singl i spot za pesmu “Zima”. Singl najavijuje zajednički album na kojem su META i Sky radili prethodne dve godine.

 

Pesma i spot za singl “Zima” već u prvom danu nakon objavijivanja privukli su veliku pažnju fanova Wikluh Sky-ja kojem je ovo prvi veći hiphop projekat u poslednjih par godina.

 

Režiju i art direkciju spota “Zima” potpisuju Nemanja Maraš i Hadži Aleksandar Đurović u sklopu Noir Multimedie, dok za vizuelne efekte potpisuje Milan Subotić Video je sniman u studiju Umetnost 2.0 u Beogradu tokom novembra.

 

Đorđe Miljenović poznati beogradski multiinstumentalista, MC i kompozitor, najpoznatiji je kao deo rep trojca Bad Copy, ali i kao nekadašnji član Marčelovog Filter Crew-a i solo umetnik.

 

U svojoj dosadašnjoj karijeri objavio je više izdanja kao samostalini umetnik, ali i u okviru projekata drugih muzičara. Muzička karijera Đorđa Miljenovića nikada se nije mogla žanrovski definisati, pre svega zbog velikog broja različitin projekata u kojima je učestvovao, ali i zbog spajanja naizgled nespojivih muzičkih pravaca, pa se tako u diskografiji nalaze mnogobrojne hip hop, rock, reggae, drum and bass, ali i pop numere.

 

Peda Ristić META je talentovani mladi DJ i producent iz Kragujevca koji se predstavio javnosti pesmom Genesis koji je radio u saradnji sa Sanjom Vučić. Međutim, široj publici najviše je poznat kao autor muzike za multimilionski hit LAVA Sare Jo.

 

Singl "Zima" uskoro će biti dostupan na svim većim streaming platformama.

 

 

 

 

makonda-tracker