uskoro

Mile Kekin potpisuje novi album u Beogradu

0

U četvrtak (8. 11.) od 16 časova u Muzičkoj kući Metropolis u Makedonskoj 21, vreme biti rezervisano za sve koji žele da u svojim rukama imaju potpisani primerak ovog albuma.

Mile Kekin potpisuje novi album
Mile Kekin potpisuje novi albumfoto: Marta Stupin

Pre nešto više od nedelju dana dana izašao je novi solo album Mileta Kekina, „Kuća bez krova“, a odlične reakcije i dalje pristižu sa svih strana. Vrhunski muzički kritičari prepoznali su ovaj album kao muzičko remek delo, a neki mu čak ove godine predviđaju i Porin za najbolji album.

 

Veliki interes za album „Kuća bez krova“ pokazali su ne samo kritičari i novinari, već i fanovi širom regiona koji u svojoj fonoteci žele da imaju ovaj album.

 

Zato će u četvrtak ( 8. 11.) od 16 časova u Muzičkoj kući Metropolis u Makedonskoj 21, vreme biti rezervisano za sve koji žele da u svojim rukama imaju potpisani primerak ovog albuma.

 

Osim na CDu, od 8. 11., „Kuća bez krova“ biće dostupna i na vinilu!

 

Pesma koja je od izlaska albuma najviše odjeknula je duet s Bajagom - „Atlantida“, za koju je urađen animirani spot koga možete pogledati na ovom linku:

 

 

Poslednjih dana često spominjana Atlantida, pesma o mojoj potrazi za izgubljenim članovima plemena Azri dobila je spot zahvaljujući još jednom članu plemena, Tomislavu Fiketu, poznatom po lošoj navici iliti Bad Habbitu da talasa kad većina ćuti. Spot je priča o svima nama koji se ne damo strpati u torove i pobedi protiv crvenih mundira. Zasada samo u stripovima“,  na pesmu se osvrnuo Mile Kekin.


 

 

 

 

makonda-tracker