uskoro

Straight Jackin' slavi 25. rođendan na otvaranju koncertne sezone u Božidarcu

0

Popularan festival Vračar Rocks, koji kao i predhodinh godina imaće neka vrlo jaka imena domaće alternativne muzičke scene.

foto: Promo
foto: Promo

U subotu 06. oktobra započinje osma sezona koncertnog serijala Vračar Rocks! u Božidarcu, kultnom beogradskom koncertnom prostoru, na kome se rock koncerti održavaju još od šezdesetih godina prošlog veka.

 

Povodom 25 godina od nastanka benda, Straight Jackin pripremaju koncertni spektakl u Božidarcu u subotu 06.12.2018. od 20h.
Jedan od prvih bendova na ovim prostorima koji je kombinovao hip hop sa "živom svirkom" benda pripremio je za ovu priliku set koji će obuhvatiti presek najpopularnijih pesama iz svoje karijere a i postava benda biće za ovu priliku proširena duvačkom sekcijom i udaraljkama. Ovoga puta poštovanje prema bendu svojim nastupima odaće predstavnici kako stare tako i nove hip-hop / rock škole pa će tako ove večeri u Božidarcu nastupiti i Prti Bee Gee, Smoke Mardeljano, Juice, Direktori, Lejdi Lerdi, Timbe (Bad Copy) i još nekoliko gostiju čija će imena ostati iznenađenje sve do koncerta u Božidarcu.

Straight Jackin će ovom prilikom snimati i spot za novu pesmu koju su napravili zajedno sa grupom Sunshine.

 

Straight Jackin'
Straight Jackin'foto: Promo


Straight Jackin je osnovao Jugoslav Petrović, studirajući režiju u Rusiji u Sankt Petersburgu gde je planirao da započne muzičku karijeru, vraća se u Srbiju 1996 godine i sa bubnjarem Nebojšom Adamovićem i gitaristom Dejanom Đorovićem započinje rad na albumu Ulaz se otvara češće koji objavljuju iste godine za Metropolis Records.
Sledeći album JAHRASTAFARAJ objavljuju 1998 godine a treći album pod nazivom 004 2004. godine.
Četvrti album koji je snimljen još pre 8 godina još uvek nije zvanično objavljen mada većinu pesama sa njega fanovi mogu da čuju na bendovom YouTube kanalu.

 

Ulaznice za koncert mogu se nabaviti po pretprodajnoj ceni od 500 dinara u Felix Shopu i Božidarac kafeu a na ulazu na koncert cena karte biće 700 dinara.

 

 

makonda-tracker