za kraj leta

Peti Dorćol Matine: Zatvaramo ulicu!

0

Drugim Dorćol Matineom ovog leta, petim od nastanka ovog uličnog festivala, koji će se održati 28.09.2018. godine zatvoriće se letnja sezona na Dorćolu.

foto: Promo
foto: Promo

Deo Dositejeve (od Gospodar Jevremove do Gospodar Jovanove ulice) i deo Gospodar Jovanove ulice (od Francuske do Dositejeve) biće zatvorene za saobraćaj od ranih jutarnjih časova.


Muzički program će biti prepušten onima koji su u tom segmentu jedni od najboljih. Jazz combo, na čijem je čelu DJ Jazzysad koji je i jedan od organizatora Nišvil džez festivala i zvanični muzički saradnik brenda Levi Strauss & Co u Srbiji, će nam, uz pratnju perkusija, saksofona i gitare ispričati svoju džez priču. DJ Iron, poznat beogradskoj publici po fanki, disko zvuku i pažljivo odabranim mestima u kojima pušta muziku. Jedan ozbiljan kolekcionar ploča će nas sve provesti kroz zalazak sunca.

 

foto: Promo

Iron nas prepušta DJ Groovyman-u, čoveku koji je nastupao rame uz rame sa Darenom Emersonom, Martijnom Ten Veldenom, Purple Disco Maschine, Robertom Ovensom, Stiv Angellom, David Pennom, Tiefschvarz, Silicone Soul, Supernova, Llorc DJ. Državni šampion u fitnesu i kolekcionar ploča posle Sonusa dolazi na Dorćol Matine peti put. Uz Kristijana Molnara, možda i najpopularnijeg beogradskog DJ-a (tvorca Christallization radio show-a) koji je nastupao na mnogobrojnim festivalima širom Evrope, poznatom po energičnim all night žurkama ćemo djuskati do kraja i pozdraviti leto.

 

foto: Promo

Džez zvuk uparujemo sa hranom koju će spremati Burger House, Campania Trattoria, Holy Smokes, Ferdinand Knedle i Red Bread. Superkul majice i Ninety Nine čarape će takodje imati svoje štandove.
U saradnji sa gradom Beogradom, ova manifestacija postaje tradicija ovog dela grada.

 

foto: Promo

Vidimo se na uglu Dositejeve i Jovanove već od 17h.

makonda-tracker