kraj leta

Koncertima Garavog sokaka i Željka Vasića otvoreni 33. Dani piva u Zrenjaninu: Pogledajte ko će još ulepšati ovu manifestaciju

0

Do 3. septembra morate bar jednom posetiti ovaj vojvođanski grad.

željko vasić
željko vasićfoto: Promo

Spektakularnim vatrometom, zdravicom fudbalera Zorana Bambija Tošića i sjajnim koncertima Garavog sokaka i Željka Vasića, sinoć su i zvanično otpočeli 33. Dani piva u Zrenjaninu.

 

Više od 10.000 posetilaca iz Zrenjanina i Srbije prisustvovalo je otvaranju
tradicionalne porodične manifestacije Dani Piva na Žitnom trgu.

 

Nakon kultne pivske zdravice glumca Prvoslava Zakovskog i obraćanja
gradonačelnika Čedomira Janjića, čast da otvori 33. Dane piva imao je naš poznati fudbaler Zoran Bambi Tošić.

 

Dok su prisutni uživali u raskošnom vatrometu, muzički program Žitnog trga
započeo je Garavi sokak, nižući hitove koje je publika horski pevala. ’’Teci teci Dunave’’, ’’Solunska’’, ’’Jedina vilo’’, ’’Mađarica’’ obojile su ovu avgustovsku noć, napravivši sjajan intro za nastup maestralnog Željka Vasića. Harizmatični pop pevač je svojim odabirom numera potpuno raspametio prisutne fanove, vešto kombinujući ’’Žena kao ti’’ i ’’Nema dalje’’ sa ’’No Pasaran’’, ’’Pratiš me u stopu’’, ’’Nisam od juče’’ i ’’Lozinka za raj’’ pesmama. Sjajno usviran bend samo je dokazao zašto je Vasić jedan od najtraženijih autora ovog leta.

 

otvoreni dani piva
otvoreni dani pivafoto: Promo

Manifestacija 33. Dani piva trajaće do 3.septembra, a preko 300.000 posetilaca očekuje se na koncertima Riblje Čorbe i Bajage i Instruktora, Marije Šerifović, Lexington benda, Harisa Džinovića, Goblina, Nevernih beba, Darka Rundeka i Zrenjaninske filharmonije.

 

 

makonda-tracker