letnje osveženje

Zasladiće vam život: Četvrto studijsko izdanje Arijane Grande "Sweetener" je stiglo!

0

Zreliji zvuk, mnogobrojni dueti i pesme koje je definišu obeležavaju ovaj album.

arijana grande
arijana grandefoto: Promo

Nakon kraće pauze, Arijana Grande nam predstavlja svoje četvrto studijsko izdanje "Sweetener".

 

Arijana je svoju karijeru počela na Brodveju u mjuziklu "13", a svetsku slavu je postigla ulogom u seriji "Victorious". Muzičku karijeru započinje 2013. godine sa debi albumom "Yours Truly", nakon što vodeći singl "The Way" postaje apsolutni hit. "Yours Truly" osvaja vrhove svetskih top listi, uključujući prvo mesto na Billboard Top 200 listi!

 

Slični uspesi se ponavljaju i sa njena dva naredna albuma, "My Everything" iz 2014. i "Dangerous Woman" iz 2016. Oba albuma osvajaju same vrhove svetskih top listi, kao i singlovi poput "Problem","Dangerous Woman", "Into You" i "Side To Side", jednu od mnogih kolaboracija koju je Arijana ostvarila sa popularnom reperkom Niki Minaž.

 

Albumu "Sweetener" su prethodili singlovi "No Tears Left To Cry" i "God Is A Woman", kao i promo singl "The Light Is Coming" sa Niki Minaž. Kada se singl "No Tears Left To Cry" popeo na treće mesto Billboardove Hot 100 liste, Arijana je postala jedini izvođač u 59-ogodišnjoj istoriji liste čiji su debi singlovi sa sva četiri albuma osvojili top 10 pozicije!

 

Album ima malo zreliji zvuk od njenih prethodnih albuma, jer Arijana želi da publici predstavi pesme koje je definišu. Na albumu se potpisuje kao izvršni producent, a sarađivala je i sa producentima kao što su popularni Maks Martin i Savan Kotečaa, sa kojim je sarađivala na svojim najvećim hitovima. Farel Vilijams se takođe potpisuje kao producent, a i gostuje kao vokalista u pesmi "Blazed". Pored Farela i Niki Minaž, na albumu se pojavljuje i legendarna reperka Misi Eliot.

 

"Sweetener" srpskoj publici je dostupan u digitalnom obliku putem Deezer i Google Play muzičkih servisa!

 

 

makonda-tracker