uskoro

VRNJAČKA BANJA SPREMNA ZA SPEKTAKL: Rezidenti najvećih andergraund klubova stižu na Energy Stage

0

Energy Stage kao jedan od statusnih simbola Lovefesta, od samog nastanka trudi se da svojim programom širi vidike mlade klupske publike. Kao i svih godina do sada, i ovog leta predstavlja potpuno nova imena svetskog muzičkog podzemlja. Izdvojićemo samo neka od njih, koja će od 2. do 5. avgusta zatresti Vrnjačku Banju.

foto: Promo
foto: Promo

 

Lovefest, 18. jul 2018.

Optimo, 2. avgust

DJ duo koji čine JD Twitch i JG Wilkes dolazi iz Glazgova i slobodno možemo reći da je Optimo institucija njihove andergraund scene. Obojica imaju iskustva u vođenju noćnih klubova i žurki i baš iz tih razloga imaju istančan osećaj za densflor. Kako oni kažu, od njih nikako ne očekujte lagane klupske hitove, a u zavisnosti od raspoloženja, setovi im vibriraju između tehna, elektra, roka i svega ostalog što poseduju u velikoj kolekciji ploča.

 

foto: Promo

Roi Perez, 3. avgust

Ovaj mladi artist i Instagram zvezda pravi je primer kako kvalitet uz dobre odluke lako pronađe svoj put do ostvarenja snova. Svoju karijeru započeo je 2011. godine u Tel Avivu kao resident di-džej, klubova andergraund scene. Dve godine kasnije odlazi u Berlin gde nastavlja svoje muzičko putovanje. Zbog svoje specifične kreativnosti, stila i veština, ubrzo je postao rezident najpoznatijih andergraund densflorova među kojima je i Panorama Bar.

 

foto: Promo

Gerd Janson, 5. avgust

Kao rođeni Nemac veoma mlad upoznao se sa andergraund zvukom u koji se doživotno zaljubio. Dugo vremena važi za jedno od najpoštovanijih imena nemačkih di-džej krugova. Vlasnik je jednog od poznatijih lejblova na svetu “Running Back” na kojem su se našla izdanja artista poput Kink, Redshape, Radioslave, Ame i drugih, koji su pre svega poznati po svom kvalitenom zvuku.

 

foto: Promo

Prosumer, 5. avgust

Achim Brandenburg aka Prosumer jedno je od poznatijih imena andergraund sveta. Veliki je ljubitelj muzike uopšte, a u svojim krugovima, poznat je po ogromnoj kolekciji ploča koja broji oko 12.000 komada. Druži se sa brojnim imenima muzičke scene, ali prijateljstvo sa Tama Sumom (kraljicom Energy Stage-a) je posebno – sa njom vodi zabavnu večernju emisiju na jednoj radio stanici. Prosumer je vatreni obožavalac haus zvuka i u njegovim vinil setovima čućete pesme koje retko gde drugo možete da čujete.

 

Podsećamo vas da akcija 3+1 traje do 21. jula u ponoć, zato požurite I kupite svoje ulaznice na vreme u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa ili naručite na sajtu www.lovefest.rs.

 

Inače, do početka Lovefesta ostalo je tačno dve nedelje, a ovogodišnji festival ljubavi biće održan pod sloganom #ČuvamSebe koji za cilj ima skretanje pažnje posetiocima da na bezbedan način, bez konzumacije nedozvoljenih opijata ili preteranog unosa alkohola, uživaju u muzici tokom četiri festivalska dana. Zbog trenutne akutne situacije, festival će bezbednost ove godine podići na još viši nivo kako bi zaštitio sve verne pratioce. “Kao i svih godina do sada, tokom festivalskih dana, bićemo u besprekornoj saradnji sa policijom, Crvenim krstom i hitnom pomoći”, poručuju iz organizacije.

 

 

makonda-tracker