van beograda

Vlatko Stefanovski trio & Dino Milosavljević na Drum Dum Festu u Leskovcu

0

Prva imena revijalnog dela programa DDF-a 008 koji će biti održan u Leskovcu 13. i 14. jula 2018. godine, jesu Vlatko Stefanovski trio & Dino Milosavljević, koji nastupaju druge festivalske večeri, 14. jula, u dvorištu Šop-Đokićeve kuće.

foto: Teodora Ćirić

Ljubitelji ritma i kvalitetne muzike i verna publika jedinog bubnjarskog festivala na Balkanu, Drum Dum Festa, i ove godine imaće priliku da bez finansijskih izdataka uživa u majstorijama najboljih bubnjara iz regiona.

 

Tako će u dvorištu Šop-Đokićeve kuće Leskovčani i gosti iz drugih gradova, na drugoj festivalskoj večeri, 14. jula, imati prilike da uživaju u majstorijama jednog od najboljih – Dina Milosavljevića iz Skoplja, koji već osamnaest godina nastupa sa Vlatkom Stefanovskim.

 

foto: Promo

Sa njim na bini će biti i basista Đole Maksimovski, zajedno sa Stefanovskim, jednom od najvećih zvezda bivše Yu- rock scene i frontmenom grupe Leb i sol, tako da će prisna atmosfera, vrhunski kvalitet muziciranja i hitovi uz koje su odrastale generacije biti garancija za izvanredan muzički doživljaj.

 

 

makonda-tracker