Koncert

Rege legende na jugu Srbije: Del Arno bend 9. juna pred niškom publikom

0

Najbolji domaći rege bend, Del Arno bend nastupiće 9. juna pred niškom publikom. Tom prilikom će promovisati dva nova singla.

foto: Promo
foto: Promo

Nakon sjajnog nastupa na prošlogodišnjem Nišville jazz festivalu, najveći rege sastav sa ovdašnjih prostora DEL ARNO BAND nakon punih pet godina održaće samostalni celovečernji koncert u Nišu, u subotu, 9. juna u Dvorištu Univerziteta (Banovina), sa početkom u 21 časova.

 

foto: Promo

Novi set, novi momenti na koncertnoj listi i svakako dobre stare omiljene pesme iz bogate karijere koja traje više od tri decenije, deo su programa koji će grupa predstaviti u Nišu. DAB će ovom prilikom Nišlijama predstaviti premijerno čak dva nova singla "Meni se okreni" i "Stari lek" i na taj način se odužiti publici za dugogodišnju vernost.

 

foto: Promo, Vladimir Miloradović

Del Arno Band se trenutno nalazi u studiju gde snima novi album sa pevačkom grupom Jenđe. Time realizuju ideju staru više od 25 godina kada su sa prethodnicama Jenđi, Pagankama snimili čuvenu verziju pesme "Treći svijet" grupe Haustor. Odmah po završetku ovog snimanja, bend nastavlja sa finalnom fazom remiksa svog novog albuma, sa kojeg će publika moći da čuje dve nove pesme premijerno 9. juna u Nišu.

Ulaznice za ovaj događaj već su u prodaji. 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker