Koncert

Bisera Veletanlić rasprodala koncert za samo sat vremena

0

Bisera Valetanlić, nastupiće 18. aprila u UK ,,Parobrod" zajedno sa Vasil Hadžimanov triom. Interesovanje publike je toliko da su karte za ovaj koncert rasprodate samo sat vremena pošto su puštene u prodaju.

foto: Promo
foto: Promo

 

Bisera Veletanlić održaće koncert, uz pratnju Vasil Hadžimanov tria, u sredu 18. aprila u rasprodatom klavir holu Arsena Dedića u Parobrodu. Nakon prošlogodišnjeg objavljenog vinila „Pijanisti – pop i džez klasici“, na kojima su, između ostalih, nastupali Vasil Hadžimanov, Matija Dedić i Kornelije Kovač nastavljamo sa velikanima srpske jazz i pop scene. Tako će se jedna od pesama sa ovog koncerta naći na ploči pod nazivom „Pop i džez ženski vokali u klavir holu Arsena Dedića“.

 

Bisera Veletanlić, kojoj je Nišvil festival nedavno dodelio priznanje za životno delo, u Parobrodu će održati intimni studijski koncert. O Biserinoj veličini govori podatak da se za ovaj koncert tražila karta više i da su ulaznice rasprodate za samo sat vremena.

 

U svojoj bogatoj muzičkoj karijeri, Bisera je snimila veliki broj nezaboravnih pesama, koje su obeležile čitav jedan period u jugoslovenskoj muzici. Redovno je odnosila prve nagrade stručnog žirija na raznim festivalima. Po mišljenju mnogih najuspešniju saradnju ostvarila je sa Kornelijem Kovačom.

Interpretatorka nezaboravnih hitova “Zlatni dan”, “Milo moje”, “Ne plači” održaće svoj koncert u Parobrodu 18.aprila, s početkom u 20.30 časova.

 

 

 

makonda-tracker