Plesni spektakl

Majstori irskog stepa ponovo u Beogradu: kultni "Lord of the dance" 10. aprila u Sava Centru

0

Majkl Fletli i njegov plesni ansambl ,,Lord the Dance" vraćaju se ponovo u Beograd. Šou, koji već decenijama obara sve rekorde posećenosti, beogradska publika će imati prilike da vidi u Sava Centru, 10. aprila.

foto: Promo
foto: Promo

U utorak 10. aprila ove godine domaća publika će uživati u jedinstvenom Lord of the Dance plesnom spektaklu, koji još od davne 1998. i izvođenja na čuvenoj Vembli Areni drži svetski rekord od 21 uzastopne rasprodate predstave. Nakon osvajanja pozorišnih hala širom sveta, poput Vest Enda i Brodveja i obaranja rekorda u broju prodatih ulaznica, Lord Of The Dance se vraća u beogradski Sava Centar.

 

foto: Promo

Višestruko talentovani članovi ove umetničke trupe, beogradskoj publici prikazaće fantastičan miks muzike i plesa, tradicionalnog i savremenog. Rasveta, specijalni efekti i najbolje svetske akrobate u savršeno ukomponovanoj celini, prirediće spektakl za svačije oči, koji će publika dugo pamtiti. Light show, strobovi, RGB laseri, pirotehnika, specijalne mašine za pravljenje magle, topovi sa konfetama i mnogi drugi specijalni efekti, zajedno sa velikim LED video zidom, sastavni su deo ovog spektakla. Kako ovaj šou uvek ide u korak sa vremenom, za novu turneju spremaju se efekti koji su poslednja reč tehnologije i koje do sada niko nije imao prilike da koristi.

 

foto: Promo

Čuveni svestrani umetnik Majkl Fletli predvodiće umetničku trupu "Lord Of The Dance" na novoj turneji. Majkl Rajan Fletli je proslavljeni plesač, koreograf, glumac, reditelj i producent. Tokom protekle dve decenije osmislio je, producirao i nastupao u nekoliko izuzetno uspešnih predstava, uključujući Feet of Flames, Celtic Tiger i naravno,  Lord of the Dance.

 

 

 

makonda-tracker