Ne propustite

Specijalni gosti na koncertima Hari Mata Harija: Jelena Tomašević, Darija Vračević i Zijo Valentino

0

Jedna od najvećih zvezda regiona, Hari Mata Hari, održaće koncerte u Novom Sadu i Beogradu. Hari će se predstaviti publici u Novom Sadu 13.aprila-Spens i Beogradu 14.april-Sava Centar

foto: Almin Zrno
foto: Almin Zrno

Specijalni gosti na koncertu u Novom Sadu su Darija Vračević superfinalista "Pinkovih zvezdica" i Zijo Valentino pevač, gitarista i autor velikog broja hitova grupe "Valentino".Na beogradskom koncertu dan kasnije, pridružiće im se Jelena Tomašević sa kojom je Hari snimio duetsku pesmu "Nema ljubavi".

 

Publika će moći da uživa u pesmama koje su obeležile više od 30 godina duge karijere .Pesme "Kad dođe oktobar", "Sedamnaest ti je godina", "Svi moji drumovi", "Volio bi da te ne volim", "Što je bilo ,bilo je", Strah me da te volim", "Otkud`ti ko sudbina", "Prsten i zlatni lanac", "Ja ne pijem ","Znam priču o sreći" su hitovi koji su obeležili jugoslovensku scenu.

 

Koncerti će biti prilika da pored starih hitova Hari promoviše i nove pesme sa poslednjeg albuma "Ćilim" sa kojeg su se izdvojili hitovi -Staromodan tip , Ćilim i duetska pesma "Još me plašiš" koju je otpevao sa Elenom Risteskom.

 

 

makonda-tracker