Novi singl

U susret albumu „Boarding House Reach: novi singl Džeka Vajta

0

Muzička zvezda Džek Vajt, bivši član dvojca ,,The White stripes", uveliko radi na novom albumu. U svrhu promocije, Džek je izbacio četvrti i poslednji singl pod naslovom ,,Ice station zebra".

foto: David James Swanson
foto: David James Swanson

U susret novom albumu „Boarding House Reach“ koji će biti objavljen 23. marta saradnjom između Vajtove izdavačke kuće Third Man Records i legendarne XL Recordings, Džek Vajt objavio je četvrti singl "Ice Station Zebra".

 

foto: David James Swanson

Pesma „Ice Station Zebra“ premijerno je puštena u okviru emisije World Record na Beats 1 Apple radiju čiji je voditelj proslavljeni Zane Lowe, dok je u Srbiji premijerno emitovana u okviru radio emisije Reflektor u produkciji Lampshade Media.

 

foto: David James Swanson



Povodom objavljivanja novog albuma, ovaj dvanaestostruko Gremijem nagrađivani umetnik održaće intimni koncert u Warsaw dvorani u Njujorku a svim obožavaocima koji se ne budu našli na ovom događaju biće dostupan i livestream putem Vajtovih zvaničnih društvenih mreža.

Album „Boarding House Reach“ se teško može svrstati u okvire jednog žanra budući da uticaje vuče iz rock ‘n’ roll-a, electro i hard funk-a, proto punk-a, hip hop-a, gospel blues-a, pa čak i country muzike što ga čini najambicioznijim izdanjem ovog muzičara do sada.

 

 

makonda-tracker