Najavljujemo

Veliki povratak: Kultni bend ponovo na sceni 21. marta

0

Kultni bend ,,Zvuk ulice", preteča ,,VIS Idoli" vraća se posle mnogo godina na scenu kao specijalni gosti Antona i Hevi hipi bejbi.

foto: Promo
foto: Promo

U sredu, 21. marta u  Dom omladine Beograda na otvaranju  Kontakt konferencije nastupiće legendarni beogradski sastav iz prednovotalasnog perioda Zvuk ulice.

Grupa iz koje je kasnije nastao VIS Idoli, dugo nije bila aktivna a 

originalni članovi grupe Kokan Popović (bubnjevi i vokal), Vlada Divljan (gitara i vokal), Zdenko Kolar (bas, prateći vokal), Dragana Milković (klavijature, vokal), Bora Antić (saksofon) imali su ideju o ponovnom okupljanju originalne postave grupe još pre nekoliko godina, ali je iznenadni i prerani odlazak Divljana, između svega ostalog, omeo i planove o reaktiviranju grupe.

Uz nove mlađe snage Miloša Milosavljevića (gitara) i Duleta Trnavca (saksofon), Kokan, Dragana i Zdenko su odlučili da Zvuk ulice mora ponovo da živi.

Trenutno u studiju Digimedia rade na finalizaciji svog novog albuma u produkciji Koje (Disciplin A Kitschme), a u sredu, 21. marta, Zvuk ulice će nastupiti kao gosti na koncertu novog benda Nebojše Antonijevića Antona, Anton i Hevi Hipi Bejbi, na otvaranju druge regionalne KONTAKT muzičke konferencije.

 

 

makonda-tracker