Pank promocija

Ne gledajte televiziju - Divlje svinje 14.marta u Metropolisu

0

Novosadski pank bend ,,Divlje svinje" izvešće uživo album ,,Ne gledajte televiziju" 14. marta u prostorijama Muzičke kuće ,,Metropolis".

foto: Promo
foto: Promo

Novosadski pank bend ,,Divlje svinje" održaće promociju albuma "Ne Gledajte Televiziju", izdanje Metropolis Music. Sreda 14. mart u 20.30h u Muzičkoj kući Metropolis.

Nakon obraćanja prisutnim novinarima i gostima, bend DIVLJE SVINJE će uživo odsvirati ceo album “Ne Gledajte Televiziju”.

 

Divlje Svinje su pank rok bend iz Novog Sada, nastao početkom 2016. godine. Čine ga Aleksa Pogrmić (glavni vokal i gitara), Frane Malenica (bubanj), Stevan Mijučić (gitara i bek vokal) i Novelja Korać (bas gitara i bek vokal). Nakon godinu dana predanog rada, 2017. izlaze iz vežbaonice i u novosadskom studiju "Alpha" snimaju svoj album prvenac "Ne gledajte televiziju" i spot za naslovnu numeru. Tekstovi pesama predstavljaju njihov pogled i kritiku na svakodnevne pojave u našem društvu i politici.

Bend počinje i sa nastupima, kojih do sada ima preko 20. Najznačajniji su nastupi na "Palanačkom Dunav Festu" u Bačkoj Palanci, "Kontrafest" u Bečeju, festivalu "Ispitni Rock" u Novom Sadu. Do sada je bend delio binu sa imenima kao što su Goblini, Brkovi, Dža ili Bu, Gužva u 16-ercu...

 

makonda-tracker