samo za odabrane

Džiboni u Švedskoj: Muzičar hvala zalet za Kop i Music Week

0

Nakon što se vratio sa uspešne turneje u Švedskoj, Džiboni se sprema za nastup na Music Week festivalu, koji ove godine prvi put predstavlja i veliku novinu.

foto: Ivana Vučić
foto: Ivana Vučić

Slavni muzičar Zlatan Stipišić Džiboni, kao jedna od najvećih zvezda u regionu, ove godine našao se na listi izvođača koji će održati koncerte na trećem po redu Music Week festivalu koji se od 8. do 18. marta održava na Kopaoniku.

 

Čast da uveseljava publiku imaće 9. marta, kada će zapevati u luksuznoj dvorani hotela Grand i posetioce razgaliti emotivnim stihovima.

 

foto: Promo

Hrvatski kantautor od prvog dana ove godine radi punom parom, a najpre je fanove obradovao ekranizacijom numere “Nisi više moja bol”, koja je na dirljiv način predstavila priču koju nosi ova emotivna balada.

 

Već nakon nekoliko nedelja, Džiboni je otputovao u Švedsku, gde je imao turneju i održao tri uspešna koncerta, a po povratku su usledile pripreme za nastup na Kopaoniku, ali i koncert koji će dan ranije, 8. marta, održati u velikoj dvorani Spensa u Novom Sadu. Džibonijev koncert 9. marta na Kopaoniku će, kao i nastupi svih ostalih muzičkih zvezda, biti održan u dvorani hotela Grand, koja je specijalno zbog ove prestižne muzičke manifestacije pretvorena u svojevrstan ekskluzivni VIP lounge, u kome su izvođači u bliskom kontaktu sa publikom, što će sve nastupe učiniti drugačijim od ostalih.

 

Treći Music Week festival ove godine ponovo pomera granice i premijerno predstavlja novinu koja će oduševiti sve posetioce festivala na krovu Srbije. Podsetimo, pored Džibonija koji nastupa 9.3, koncerte će održati Željko Samardžić (8.3.), Saša Matić (10.3.), Jelena Karleuša (16.3.) i Aco Pejović i Ministarke (17.3.).

 

 

makonda-tracker