ne propustite

Ultimativna žurka sezone: Legende srpske scene za gramofonima

0

“Beogradska Ultimativna Kulturna Akcija” organizuje događaj sezone pod nazivom BUKA! SADA! 14. april u zgradi bivšeg “Kluza”, a to će biti jedistvena prilika da čujete muzičke izbore frontmena najpoznatijih srpskih bendova

foto: Stefan Jokić, Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić, Vladimir Šporčić
foto: Stefan Jokić, Aleksandar Jovanović, Dragan Kadić, Vladimir Šporčić

U višegodišnjem naletu kulturne dekadencije, urbana kultura u Beogradu i Srbiji trpi ozbiljne posledice zanemarivanja određenih gradskih vrednosti. Zato je smišljena BUKA!

 

BUKA! je nastala upravo s ciljem da promoviše te vrednosti i muziku čije je postojanje ostavilo neizbrisiv trag u istoriji rokenrola čitavog regiona.

 

BUKA! je svojevrsno putovanje upravo kroz esenciju rokenrola i svega što on predstavlja, kao i različitih muzičkih uticaja koji su formirali sve ove izvođače.

 

BUKA! je okupila frontmene kultnih sastava koji će se svojim muzičkim izborom, u ulozi disk džokeja (na dve bine), predstaviti publici.

 

Za gramofonima BUKE! smenjivaće se: Cane (Partibrejkers, Škrtice), Njegova DJ ekselencija Crni Zub (Koja Disciplin A Kitschme), Gile (Električni orgazam), Vikler (Bad Copy), Vuča (ex Darkwood Dub), Vukašin (irieFM), Kojot (Hornsman Coyote, ex Eyesburn), Vasil Hadžimanov, Oliver (Kanda, Kodža i Nebojša) i Rambo Amadeus.

 

Karte će biti u prodaji na svim prodajnim mestima Eventima od ponedeljka 26. februara.

 

 

makonda-tracker