U prodaji ulaznice za koncert Masima Savića

0
Hrvatski pevač Masimo Savić održaće 21. decembra u Sava centru svoj tradicionalni prednovogodišnji koncert za Beograđane, gde će mu specijalni gost biti čuveni kantautor Arsen Dedić
Foto: Marko Poplašen
Foto: Marko Poplašen

Ulaznice za ovaj koncert od danas su u prodaji po cenama od 1.500, 1.800, 2.000 i 2.500 dinara na blagajnama Sava centra i Doma omladine, i preko mreža Eventim, Kardservis i Gigstix.

- Kada pevam sa Arsenom to je najjednostavnije objasniti sa - gledate i slušate maestra Arsena i njegovog šegrta Masima! Nas dvojica dugo već surađujemo, respektujemo se, i često su me pitali kada ćemo zajedno nešto otpevati. Dugo se čekalo, ali konačno smo snimili duet - kaže oduševljeni Masimo.

Arsen i Masimo su zajednički otpevali pesmu Za jednom kapi čistog života, za koju je na stihove pesnika Gustava Krkleca muziku napisao Antun Tomislav Šaban. Uskoro bi se trebao pojaviti spot za njihov duet, a pesma Za jednom kapi čistog života našla se na nedavnom Šabanovom istoimenom džez albumu na kome je angažovao brojne hrvatske pevače poput Damira Urbana, Džibonija i drugih.

- U Sava centru biće jedan od poslednjih koncerata sa kojima zaokružujem album Sunce se ponovo rađa. Time se zatvara stari album i očekuje novi. Mi pripremimo jednu količinu materijala pred koncert i raspored pesama, kako bi imali spremno sve što osetimo da bi se publici moglo sviđati - najavljuje Masimo.

Posle regionalno uspešnog albuma Sunce se ponovo rađa (2008), sa kojeg se izdvojio veliki hit duet sa Nenom Belanom Zar više nema nas, Masimo se ovog leta oglasio singl/spotom Ljubav kao miris kojim najavljuje novi CD planiran da se pojavi krajem zime iduće godine pod radnim nazivom Dodirni me slučajno. Pesma Za jednom kapi čistog života trebala bi se naći i na Masimovom novom CD-u.

makonda-tracker