9. i 10. februara

Ništa nije čisto: Slavljeničko ludilo Samostalnih Referenata

0

Beograđani - na rođendanski party povodom 22. rođendana benda u petak, 9. februara u KST-u, a Novosađani 10. februara u Gerila Baru! Na oba koncerta, za slavljeničko ludilo publiku će zagrejati grupa Josip A Lisac. Ulaznice su već uveliko u prodaji.

foto: Promo
foto: Promo

I sutra kad se probudimo opet ćemo isto, stanje je redovno, ništa nije čisto..." poručuju Samostalni Referenti u novoj pesmi u kojoj su se ujedinili "Vlast i opozicija".

- Pesma "Vlast i opozicija" je naše viđenje situacije na političkoj sceni. Ne samo u ovom trenutku, već dve decenije unazad. Već nekoliko godina zaredom izbacujemo novi singl pred rođendanski koncert. Ova pesma zapravo nema nikakve veze sa predstojećim beogradskim izborima, niti je to bio povod za plasiranje novog singla - objašnjavaju Referenti.

 

Oni dodaju i da se radi o jednoj od njihovih najzrelijih pesama.

Nadamo se da će naći put do slušalaca."

Beograđani će na rođendanski party povodom 22. rođendana benda u petak, 9. februara u KST, a Novosađani 10. februara u Gerila Bar. Na oba koncerta, za totalno slavljeničko ludilo publiku će zagrejati grupa Josip A Lisac.

 

Beograd - po pretprodajnoj ceni od 500 dinara, ulaznice su dostupne u kafeu Šikarica (Skadarska 22) i u KST-u. Novi Sad - ulaznice su dostupne u Gerila Baru po ceni od 300 dinara.

 

 

makonda-tracker