predlog

Elemental najavljuje koncert za pamćenje: Beograd nam uleće kao naručen

0

Nedavno otvoren „SubBeerni centar“, najveća pivnica koja se nalazi u Cetinjskoj 15, u petak 9. februara je domaćin koncerta benda Elemental.

foto: Promo
foto: Promo

Jedan od omiljenih bendova domaće publike svakako je grupa Elemental. Već dve decenije raste i produbljuje se ljubav između ovog uvek aktuelnog i neumornog benda i sve brojnije publike.

 

 Ovaj je koncert uvertira za veliki nastup kojim ćemo obilježiti 20 godina postojanja benda - nismo još za odstrel, dođite vidjeti kako razvaljujemo 9. februara," poziva Elemental sve Beograđane i goste glavnog grada na koncert u Cetinjsku 15, u najživlju beogradsku art'n'music četvrt.

- Koncertnu sezonu najbolje je otvoriti svirkama u gradovima s kojima se otvoreno volimo - Beograd nam ovdje ulijeće kao naručen! Ne znam jesmo li ikada svirali u Begešu, a da nije bilo za pamćenje. I nadam se da će nam i ovaj put biti tako - iskrena je Mirela Priselac Remi, prva dama Elementala.

 

I nema sumnje da će koncert biti za pamćenje, jer će Elemental svoju koncertnu godinu započeti u jedinstvenom ambijentu SubBeernog centra, koji se nalazi na mestu nekadašnje pivare čuvene porodice Bajloni - u prostoru koji nas zove da se suberemo na pravom mestu. A pravo mesto je tamo gde je prava muzika.

 

 

makonda-tracker