Izabrani izvođači za Best MTV Adria Act

0
Regionalni MTV objavio je spisak od 30 izvođača koji će se takmičiti za nosioca prestižnog priznanja za najbolji regionalni bend na dodeli evropskih MTV nagrada koje će se održati 7. novembra u Madridu

Gledaoci MTV-ja i posetioci sajta www.mtv.rs imali su priliku da daju svoje mišljenje koga bi voleli da vide među finalistima za najboljeg regionalnog izvođača. Uz predloge prethodnih dobitnika MTV Best Adria Act nagrade, kao i mišljenja nominovanih izvođača od prošle godine, MTV je odabrao 30 regionalnih izvođača koji su u konkurenciji za ulazak u finalni krug od 5 nominovanih, a samim tim i za titulu Best Adria Act 2010.

Na listi su se našli izvođači koji su dobro poznati regionalnoj MTV publici, a koje je MTV snažno podržao prethodnih godinu dana, jer veruje u njihov kvalitet i njihov potnecijal. Na spisku od 30 bendova i izvođača koji su ušli u uži izbor takmičenja za MTV Best Adria Act 2010 su: Bei The Fish, Connect, Dan D, Darkwood Dub, Dubioza kolektiv, Edo Maajka, Elemental, Gibonni, Gramophonedzie, Hypnotized, Kanda, Kodža i Nebojša, Kawasaki 3P, Kandžija, Kiril, Laka, Leelojamais, Letu štuke, Murat & Jose band, Magnifico, Negativ, Ramirez, S.A.R.S., Sevdah Baby, Svi na pod!, TBF, The Grips, The Orange Strips, Van Gogh, Vlado Georgiev i Zemlja gruva.

Počevši od 16. avgusta na sajtu www.mtv.rs možete da glasate za svoje favorite. Od ponuđenog spiska izvođača možete da izaberete samo 3 izvođača, a da biste glasali potrebno je da se registrujete. Jedan registrovani korisnik može samo jednom da glasa. Glasanje traje sve do 26. avgusta tačno u podne.

Listu sa pet nominovanih izvođača za nagradu Best MTV Adira Act, MTV će objaviti početkom septembra. Evropska dodela MTV nagrada (EMA) održaće se 7. novembra u Madridu.

makonda-tracker