Nagrađujemo čitaoce

Glossy vam poklanja novi roman Nataše Dragnić - Kriv je vetar

0
Glossy svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje novi roman Nataše Dragnić - Kriv je vetar, u kom ćete pronaći priču o prijateljstvu, ljubavi, promenama i novim počecima
foto: Promo
foto: Promo

Autorka bestselera „Zauvek more“ i „Svakoga dana, svakoga časa“ rođena je u Splitu, ali već 25 godina živi i radi u Nemačkoj. Piše na nemačkom jeziku i stekla je brojnu čitalačku publiku kako u našoj zemlji tako i u svetu.

U novom romanu Dragnićeva je ispričala dinamičnu i napetu priču koju stvaraju potpuno različiti likovi i opisala atmosferu koju donosi oluja.

Grupa mladih ljudi iz Minhena, koja u nameri da pripremi komad za amatersko pozorište, provodi nekoliko nedelja u jednom malom mestu na moru. Stefan, ambiciozni autor komada, sa svojom devojkom Barbarom. Anton, reditelj, koji sve stavlja na jednu kartu. Mihael, harizmatični student germanistike, Katrin, studentkinja umetnosti, tajno zaljubljena u Mihaela i opsednuta time da u svakom trenutku na nosu ima naočare. I Liza, studentkinja medicine, koja će na ovom putovanju odustati od svoje uobičajene povučenosti. Trupa počinje s probama novog komada i naizgled sve teče po planu. Onda ih iznenađuje jaka oluja i niko nije pošteđen.

Ko sam ja i šta je život? Čemu pripadam? I da li postoji samo ovaj trenutak u kome živimo? Pitanja koja sebi postavljaju su im od egzistencijalne važnosti, kada dođe vreme da se oproste od ostrva i od mora.

***


Glossy svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje roman Nataše Dragnić - Kriv je vetar , a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@story.rs.


Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker