Promocija knjige Kerini dnevnici

0
Izdavačka kuća Laguna u saradnji sa magazinom Cosmopolitan najavljuje spektakularnu promociju knjige Kendis Bušnel Kerini dnevnici koja će se održati u knjižari Delfi SKC u sredu 2. juna u 18 časova

Junakinja TV serije Seks i grad Keri Bredšo postala je najpopularniji lik kod savremenih devojaka u čitavom svetu i svojevrsna ikona stila i glamura. Žene širom sveta zajedno sa njom su se smejale, plakale, uživale u šopingu i tražile svoju ljubav u gospodinu Zverki. I uvek su se pitale kako je izgledao njen život pre nego što je postala uspešna spisateljica u Njujorku. O tome govori najnovija knjiga Kendas Bušnel Kerini dnevnici, o njoj će govoriti dame koje su duh Njujorka i ideje Seksa i grada prenosile u Srbiji: glavna i odgovorna urednica Cosmopolitena Nataša Davidov, izvršni direktor Fashion Co Jasenka Stekić, autor emisije PoPodne Luna Lu i PR Lagune Vanja Gavrovski.

Posetioce očekuje kviz – koliko poznajete lik Keri Bredšo, a najbolje očekuju i atraktivne nagrade. Za prvih pedeset kupaca knjige Kerini dnevnici pripremljeni su i vredni pokloni.

makonda-tracker