Nagrađujemo čitaoce

Story vam poklanja roman Grejama Mura - Poslednji dani noći

0
Story svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje roman Grejama Mura - Poslednji dani noći
foto: promo
foto: promo

Crte su podvučene. Svako će morati da odabere stranu. Svako će morati da se priključi na mrežu. Mrežu svetlosti. Mrežu ljudi. Mrežu moći. Mrežu novca.

 

Njujork, 1888. Gasne lampe i dalje trepere na gradskim ulicama jer je upotreba električnog svetla tek u začetku. Osoba koja bude promenila noć u dan ući će u istoriju i zaraditi ogromno bogatstvo. Mlad i neiskusan advokat Pol Kravat prihvata slučaj koji je naizgled nemoguće dobiti. Njegovog klijenta, Džordža Vestinghausa, tužio je Tomas Edison, a pred njim je težak zadatak: Edison je prepreden, opasan protivnik sa ogromnim sredstvima na raspolaganju. Ipak, ovaj sveži diplomac pravnog fakulteta deli sa svojim slavnim suparnikom opsesiju da pobedi po svaku cenu.

 

U potrazi za istinom, Pol se susreće sa Nikolom Teslom, ekscentričnim i briljantnim izumiteljem koji možda drži ključ pobede nad Edisonom, i Agnes Hantington, prelepom operskom pevačicom koja dokazuje da je besprekoran izvođač na sceni i van nje.

 

Naposletku, Pol će otkriti da svi na njegovom putu igraju svoju igru, i da niko nije onakav kakvim se isprva čini.

 

*** *** ***


Story svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje roman Grejama Mura - Poslednji dani noći, a svi zainteresovani mogu se prijaviti putem mejla redakcija@story.rs.


Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.


Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker