Javnost kao na iglama

Bivši ljubavnik Džordža Majkla DETALJNO o senzacionalnom životu preminule zvezde? Ako otkrije SVE - zaradiće milione!

0
Šuška se kako bi bivši partner preminule muzičke legende Džordža Mjakla mogao da zaradi i više od milion funti ako bi napisao knjigu o fantastičnom životu pevača... A šta je on odlučio da uradi?
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Strani mediji gore, a Fadi Favaz ponovo je u crvenoj stolici. Naime, frizer i fotograf je od kada je pronašao beživotno telo Džordža Majkla krajem decembra protekle godine, kao u "sivoj zoni".

 

Svi pričaju o njegovim seksualnim sklonostima i drogama, a zaboravljaju OVO: 5 priča običnih ljudi zbog kojih ćete zaplakati zbog smrti Džordža Majkla

 

Mnogi ga vole i podržavaju, mnogi i ne baš (posebno kada su mislili da je Džordž tragično preminuo te da je Fadi tu "umešao prste"), jedan deo porodice preminulog pevača tvrdi da oni nisu bili u pravoj vezi...

foto: Profimedia

Ali njegov sledeći potez će zasigurno presuditi!

 

Freedom! 90: Sve tajne sa snimanja nikada prevaziđenog spota Džordža Majkla iz ugla lepotice Kristi Tarlington (FOTO, VIDEO)

 

Fadi Favaz i Džordž Majkl zabavljali su se i raskidali dugi niz godina. Fadi se našao pod svetlima reportera najviše tek nakon pevačeve smrti, kada su mnogi sumnjali da je sa njim iz koristi.

 

Dokumentovani poslednji dani Džordža Majkla, i nikome se ne dopadaju: Mogli ste da sačekate da ga makar sahrane! (FOTO, VIDEO)

 

Šuška se kako bi mogao da zgrne milione ukoliko bi napisao knjigu o izuzetno ispunjenom životu muzičke zvezde. U knjizi, on bi navodno mogao da otkrije sve što je ikoga ikada zanimalo!   

 

ON je priveden?! Kako je javnost reagovala na vest o UBISTVU slavnog Džordža Majkla (FOTO, VIDEO)

 

Iako je prisustvovao sahrani, bez obzira na pisanja kako nije ni pozvan, ukoliko zaista planira da napiše biografiju nekadašnjeg člana popularnog dvojca Wham! i još više se vine u zvezde, saznaćemo veoma brzo.

foto: Profimedia

Međutim, mnogi fanovi Džordža Majkla smatraju da bi to bilo izuzetno loše za njega jer bi živeo veoma lepo, ali bi bio i veoma usamljen... 

 

makonda-tracker