Intervju čitalaca - Dejan Lutkić: Recept za ljubav još niko nije otkrio

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Aida

24-05-2010 02:49h
Covjeka ne moras poznavati da bi shvatio kakav je.....Evo po par ispisanih redaka vidis da je covjek jako kulturan, pravi gospodin. Svaka cast - takvo vaspitanje treba prenositi na djecu, a ne danasnji reality show-ovi kojima truju djecu, polupismene zvjezdice i nepismeni politicari koje nam ne skidaju sa tv-a! Dajte nam nekoga pametnog, impresivnog, koji pojavom svojom zraci znanjem, ma o koj sferi zivota se radilo - ako je smecar - dajte nam smecara koji ZNA da radi svoj posao i da ga radi kako najbolje zna....a ne svi ovi drugi monstrumi koji bi majku svoju prodali za malo novca....Dragi Bog da je s nama! Veliki pozdrav svima iz Bosne!

1U7nhJQzio

12-06-2012 20:05h
christian louboutin sale http://www.christianlouboutinus.net/#4641 christian louboutin <a href=http://www.christianlouboutinus.net/#7023>vHd3xm8FXav</a>
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: