LJUBAV JE IZMEĐU REDOVA

U susret Danu zaljubljenih: Story vam poklanja roman Erika Amblera - Maska za Dimitrosa

0
Story svojim vernim čitaocima nudi priliku da osvoje jedan od romantičnih poklona koje smo pripremili za Dan zaljubljenih. Danas je to roman Erika Amblera - Maska za Dimitrosa
foto: Promo
foto: Promo

Istanbul, tridesete godine XX veka.

 

Čarls Latimer zarađuje za život pišuci detektivske priče, obožava sunce i Mediteran, a nepoznato ga snažno privlači. Sudbina je htela da se zatekne u turskoj metropoli i čuje za misterioznog Dimitriosa, ozloglašenog kriminalca, čije je telo upravo izvučeno iz Bosfora. Zagonetni pukovnik Haki moli ga za savet u vezi sa sopstvenim neobjavljenim književnim pokušajem, a zauzvrat ga uvodi u putovanje u srce evropske tame.

 

Opčinjen tom pričom, radoznali Latimer odlučuje da prati Dimitriosove tragove kako bi prikupio materijal za novu knjigu, a potraga ga vodi do obala Egejskog mora, turskih kvartova Sofije i velelepnih bulevara Bukurešta. Rađaju se sumnje, gomilaju se pitanja, a uskoro sam Latimer postaje taj koga prate. Dok postepeno otkriva sve više o tajanstvenoj istoriji svoje teme, opčinjenost prerasta u opsesiju i on shvata da bi i njegov život mogao da bude ugrožen.

Neponovljivo svedočanstvo jednog vremena u kojem je čovek video sebe u mračnom ogledalu, neuhvatljivom i zlokobnom.



Dan zaljubljenih je idealna prilika da obradujete svoje voljene romantičnim poklonima, a Vulkan izdavaštvo je uvek tu da vam predloži savršene kombinacije za zaljubljene! Kupovinom jednog od četiri najnovija romana na akciji u svim knjižarama Vulkan, na poklon dobijate slatko iznenađenje! Naslovi na akciji su: Maska za Dimitrosa – Erik Ambler, Lice bez imena – Sidni Šeldon, Princeza od papira – Erin Vot, Ljubav ima tvoje oči – Dijego Galdino. Akcija traje od 6. do 28. februara.


Ukoliko želite da osvojite roman Erika Amblera - Maska za Dimitrosa , prijavite se putem mejla storyrs123@gmail.com.


Molimo vas da u prijavi navedete svoje ime, prezime, broj telefona i naziv knjige koju želite da osvojite.


DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI MEJLOM.

makonda-tracker