Tijana Dapčević informisala mlade mame

Izložbom fotografija trudnica i mama i kratkom pozorišnom predstavom u beogradskoj galeriji Ozon predstavljen je projekat Dar ljubavi u okviru kojeg se širom Srbije dele besplatni paketići za porodilje
0
1 / 13 Foto: Promo

Sve prisutne na događaju o projektu je, u ime mama, informisala poznata pevačica Tijana Dapčević, nakon čega je usledila skeč-predstava koja je na simpatičan način dočarala izazove roditelja početnika. Dobroj atmosferi u prepunoj galeriji Ozon, muzički doprinos dao je DJ Munja, kao predstavnik tata.

Sami paketići sadrže knjigu Nova strana života - praktičan, moderan priručnik na 170 bogato ilustrovanih stranica, uzorke proizvoda i poklone domaćih kompanija koje su pomogle ovaj projekat. Cilj ovog projekta je da doprinese edukaciji mladih roditelja, ali i podizanju nivoa svesti, informisanju i edukaciji široke javnosti o značaju nataliteta u Srbiji.

Mame mogu dobiti paket u svom porodilištu, opštini ili naručivanjem na internet stranici www.darljubavi.com. Deo prihoda ovog društveno odgovornog projekta odvaja se za opremanje i pomoć porodilištima.

makonda-tracker