otkrio kako se ostvaruju snovi

Andrija Milošević jednim otvorenim pismom rekao SVE: Biće teško, bolno, ali i lepo i radosno!

0
Glumac Andrija Milošević pre nekoliko dana objavio je na Fejsbuku status koji je mnoge zabrinuo.
foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Milošević je, naime, podugačkim statusom zabrinuo svoje prijatelje i fanove. Prvo što je mnogima palo na pamet je da je raskinuo sa devojkom, što ga je nateralo da napiše status u kojem govori o veri u samoga sebe.
 

Ovaj snimak je mnogima ulepšao dan: Andrija Milošević pevao na svom izmišljenom jeziku (VIDEO)

 

- Kada nađeš svoj put, a ti kreni njime. Ma šta ti pričali, ma čime te mamili, ma šta ti govorili, nudili, ubeđivali, ti samo koračaj, svojim putem. Jer tvoj put je samo tvoj i ne postoje dva ista. Greh je skrenuti sa njega, ići tuđim putevima, gubiti vreme na stazama koje nisu za tebe. Glupo je ne uvideti, ne znati svoj put. Biće teško, bolno, ali i lepo i radosno. Bol je bol, ali kada je tvoja, onda neka i boli. Mnogo je gore kada neko trpi bol zbog tebe. Zato prihvatiš svoj teret i nosiš ga, brate. Svojim putem. Budi uveren da je to ispravno i da ćeš na kraju biti ipak na kraju svog puta, a ne pogrešnog. Ako usput ostaviš neke ljude koje si usrećio, ako si oprostio, ako si voleo, ako si se žrtvovao i ako si sebe time usrećio, ti nemaš za čim da žališ. Ti si svoj put prošao... - napisao je glumac

 

Kada su predstavnici medija kontaktirali s njim kako bi otkrili šta se krije iza ovog statusa, Andrija je objasnio o čemu je reč:

 

makonda-tracker