Ekskluzivno

Paulo Koeljo: Hvala mojim čitaocima u Srbiji!

0
Odmah po oizlasku novog romana pod nazivom Špijunka, proslavljeni pisac Paulo Koeljo obratio se svojoj publici u Srbiji.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Nakon što je njegov novi roman Špijunka postigao veliki uspeh na ovogodišnjem Sajmu knjiga u Beogradu, proslavljeni pisac Paulo Koeljo rešio je da se zahvali svojim mnogobrojnim čitaocima sa naših prostora.

 

- Želeo bih da se zahvalim svojim čitaocima na podršci koju mi pružaju tokom svih ovih godina koliko moji romani izlaze u Srbiji. Moja nova knjiga pod nazivom Špijunka objavljena je u izdanju Lagune i predstavlja priču o najčuvenijoj špijunki XX veka – Mati Hari. Nadam se da će vam se dopasti i još jednom se od srca zahvaljujem svima na podršci - kaže Koeljo za domaće medije.

 

foto: promo

Paulo Koeljo smatra se najuticajnijim savremenim piscem. Njegova dela prodata su širom sveta u tiražu od preko 195 miliona primeraka, objavljena u 170 zemalja i prevedena na preko 80 jezika. Godine 2009. dodeljeno mu je priznanje Ginisove knjige rekorda za najprevođenijeg autora jednog romana (Alhemičar).

 

makonda-tracker