Istina slavne Kristal Karington

Linda Evans javno progovorila o žestokoj borbi koju je vodila: Možda ne bi trebalo da živim... (FOTO)

0
Mnogi mislie da glumici Lindi Evans u životu nikad ništa nije nedostajalo, međutim ona tvrdi da je to daleko od istine...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Linda Evans, publici najpoznatija po ulozi Kristal Karington iz serije "Dinastija" koja je bila popularna 80-ih godina, o svom životu je pisala u knjizi "Recipes for Life"Iako bi mnogi, s obzirom na slavu koju joj je spomenuta serija donela, pomislili da joj u životu nikad ništa nije nedostajalo, ona tvrdi da je to daleko od istine.

 

Dva puta se razvodila, bivši suprug Džon Derek ostavio ju je zbog 30 godina mlađe devojke koja je javnosti poznata kao Bo Derek, zbog čega je godinama patila od depresije.

 

Razvod Branđeline vas je rasplakao ili nasmejao? Evo kako psiholozi objašnjavaju ovaj fenomen

Kad me je ostavio zbog Bo, koja je tada imala 15 godina, želela sam da umrem. Tada mi je to bila najgora stvar na svetu koja je mogla da mi se dogodi - život bez Džona. Bio mi je sve.

 

Bila sam ljuta, bila sam tužna. Bila je to najgora mešavina stvari. Prošla sam kroz sve faze, ali divan je onaj trenutak kad potpuno isključite mozak i usmerite svu energiju samo na sebe i prestanete da razmišljate o prošlosti.

 

Kad počnete da razmišljate o budućnosti, možete da imate divan život. Svakodnevno učim o takvim stvarima", izjavila je Linda u jednom intervjuu.

 

foto: Profimedia

Ona je dodala da joj je danas drago što ju je Džon ostavio s obzirom na to da ju je nagovarao da prestane da radi.

 

Bolest je čini nemoćnom i slabom: Poznata glumica napisala poruku koja ledi krv u žilama (FOTO)

Da sam ostala s njim ne bih prihvatila ulogu u 'Dinastiji' i upoznala muškarce koje sam volela nakon njega", govori Linda koja je danas prijateljica s Džonovim bivšim ženama.

makonda-tracker