probudite maštu

Nagrađujemo čitaoce: Story vam poklanja novu knjigu Žane Poliakov iBelieve in Magic & Love

0
Za sve oni koji pozitivno razmišljaju i svojim mislima kreiraju sopstvenu sudbinu!
foto: Promo
foto: Promo

Žana Poliakov, jedna od najpoznatijih motivacionih spisateljica današnjice, novom knjigom iBelieve in Magic & Love otkriva priču o sebi, svom životnom putu, iskustvima i stavovima koji su joj pomogli da nauči da veruje, mašta i sanja.


Žana nas uči da smeh ubija strah i da je sloboda ili najskuplja stvar na svetu ili potpuno besplatna, zavisi od naše percepcije stvarnosti.


Ako verujemo da u svakome od nas leži čarobnjak, mi sami svojim mislima kreiramo sopstvenu sudbinu. Misli postaju realnost.

 

"Ne morate da verujete, proverite." Čarobnjak pretvara negativno u pozitivno. Očarava. Začarava. Istina, ovaj svet može da bude prijateljsko mesto, ako u to verujemo. Treba pustiti mrzovoljne da mrze i naći način kako se zabavljati dok tragate za smislom svog postojanja. Koristite maštu u rešavanju problema a optimizam u postizanju ciljeva. Otkrijte tajnu. Otkrićete svet čarobnjaka...

 

Žana Poliakov je završila Akademiju dramskih umetnosti, sertifikovana Drama Queen. Internet pionir, bavi se pitanjem digitalnog doba, kopije i originala, konzumerističkog društva i new age filozofijom. Godine 1996. započinje profesionalnu karijeru i razvija sopstveni koncept vizuelne komunikacije. Eksperimentiše sa ambijentalnim instalacijama igrajući se odnosima između razuma i osećajnosti, privatnog i javnog. Autorka knjige Lovemarks ili još jedna knjiga o zbunjenosti, koja je postala bestseler. Igra na sve ili ništa... i uvek gleda na vedriju stranu života.

 

Story svojim vernim čitaocima poklanja knjigu "iBelieve in Magic & Love", a zainteresovani mogu da se prijave putem mejla redakcija@story.rs. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

Molimo vas da u mejlu navedete svoje ime, prezime, adresu, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.

makonda-tracker