story poklanja

Jeste li več čitali roman Četrdeset dana?

0
Mladi pisac Uroš Timić darovito i emotivno piše o ljubavi, smrti i potrazi za životom. Pružamo vam priliku da uživate u njegovom drugom romanu
foto: Promo
foto: Promo

Novi roman mladog pisca Uroša Timića – religijski triler „Četrdeset dana“ nedavno je objavjen u Izdavačkoj kući „Galaksijanis“.

Govori o smrti, ljubavi i potrazi za životom. U "Nesvakidašnjem selu" sila vidljiva samo Stefanu uzrok je mnogih nesreća i tragedija koje su selo zadesile. Kroz Stefanovu priču, njegovu borbu sa, kako sopstvenim tako i tuđim demonima; kroz priču starca Todora koji se suočava sa najuzvišenijim "ja" u sebi nakon svoje smrti; kroz priču dečaka Pavla koji se svojski bori sa svojom traumom, ali i kroz priče svih drugih junaka ovog romana, četrdeset dana dobija sasvim novi oblik.

 

foto: Promo

Uroš Timić je rođen u Smederevu 1991. godine. Diplomirao je na Filološkom fakultetu, na katedri za bliotekarstvo i informatiku. Do sada ima dva objavljena romana i više objavljenih i nagrađivanih kraćih priča. Prvi roman "Osmi život" jedan je od tri pobednička romana književnog konkursa "Literarni Onlajn Inkubator". Trenutno živi i stvara u rodnom gradu.

 

Story svojim vernim čitaocima poklanja novi roman Uroša Timića, a zainteresovani mogu da se prijave putem mejla redakcija@story.rs. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

Molimo vas da u mejlu navedete vaše ime, prezime, adresu, broj telefona i naziv knjige za koju se prijavljujete.
 

 

makonda-tracker