Potpisivanje novog romana: Jelena Bačić Alimpić kreće na putovanje po Srbiji

0
Autorka bestselera Jelena Bačić Alimpić gostovaće u četvrtak, 15. maja, u 13 sati u knjižari Delfi u Kragujevcu.

Jelena Bačić Alimpić potpisivaće svoj novi roman Poslednje proleće u Parizu i družiti se sa čitaocima koji su posle velikog uspeha koji je postigla romanima Ringišpil i Pismo gospođe Vilme s nestrpljenjem iščekivali njen novi roman. U knjižari Delfi u Kragujevcu očekuju vas brojni pokloni  kao i 30 odsto popusta na knjige sa Lagunine aktuelne top-liste.

Poslednje proleće u Parizu je uzbudljiv roman u formi ispovesti starice Marije Kolčak koja snagom uspomena zauvek menja život novinarke Olge Lašez.

Istog dana, od 17 sati, Jelena Bačić Alimpić posetiće i Kraljevo i promovisati svoj novi roman. Posebno za ovu priliku knjige sa Lagunine top-liste biće na popustu od 30 odsto, a svi koji žele moći će besplatno da se učlane u Lagunin klub čitalaca.

U nastavku svoje turneje po Srbiji Jelena će u petak, 16. maja, gostovati u Čačku i Kruševcu. Sa čitaocima u Čačku susrešće se na rođendanskom slavlju knjižare Delfi od 14 sati. Pored druženja sa Jelenom Bačić očekuje vas i popust od 30 odsto na knjige s Lagunine top-liste, kao i pokloni sponzora.

Jelena će zajedno sa svojim kolegom i Laguninom autorom Vanjom Bulićem 16. maja proslaviti i rođendan knjižare Delfi u Kruševcu i družiti sa posetiocima od 18 sati.

makonda-tracker