Održana promocija knjige Poslednje proleće u Parizu Jelene Bačić Alimpić

0
Održana promocija knjige Poslednje proleće u Parizu Jelene Bačić Alimpić. Novo književno ostvarenje autorke trenutno najčitanijih romana u Srbiji za nešto više od mesec dana ostvarilo je rekordne rezultate. U štampi se nalazi petnaesto izdanje trećeg i, po miš

Promociji je prisustvovao veliki broj javnih ličnosti koje je Jelena, u društvu direktora Lagune Dejana Papića, sa osmehom na licu i u odličnom raspoloženju dočekivala. Među mnogobrojnim ličnostima iz javnog života promociji su prisustvovali: Leontina, Slavko Beleslin, Vanja Bulić, Goca Tržan, Ksenija Mijatović, Dejan Lutkić, Andrija Gerić, Saša Milošević Mare, Ksenija Milošević, Tatjana Vojtehovski, Gordana Lazarević, Jelena i Zoran Živanović, Saša Vidić, Simonida Milojković, Igor Marojević, Vladimir Kecmanović, Jasmina Mihajlović, Miša Aleksić, Dejan Stojiljković, Natalija Dević, Danijela Karić i mnogi drugi.



Prisutnima se obratila autorka Jelena Bačić Alimpić koja je blistala u crnoj toaleti i uz osmeh izrazila zahvalnost svima koji su uveličali promociju njenog trećeg romana.

– Danas sam izuzetno uzbuđena i srećna. Ovo je promocija upravo onakva kakvu sam zamišljala: inspirativna, dirljiva i dostojanstvena. U ovu knjigu utkala sam mnogo vremena, truda, snažnih emocija i neprospavanih noći. Od srca se zahvaljujem svim učesnicima, svojoj izdavačkoj kući Laguna, kao i dragim prijateljima, kolegama, medijskim kućama i gostima koji su ulepšali ovo nezaboravno veče.



Posle velikog uspeha koji je postigla romanima Ringišpil i Pismo gospođe Vilme Jelena je stekla veliki broj poklonika, a mnogi od njih došli su na promociju.

makonda-tracker