Druženje sa Jelenom Bačić Alimpić na promociji novog romana

0
U četvrtak, 3. aprila, od 12 sati u knjižari Delfi SKC, Jelena Bačić Alimpić potpisivaće svoj novi roman Poslednje proleće u Parizu.

Povodom izlaska trećeg romana poznate televizijske voditeljke Jelene Bačić Alimpić, organizovaće se druženje sa čitaocima i potpisivanje knjige u knjižari Delfi SKC.

Autorka bestselera Ringišpil i Pismo gospođe Vilme, u svom trećem romanu Poslednje proleće u Parizu napisala je uzbudljivu ispovest starice Marije Kolčak koja zagledana u prošlost snagom uspomena zauvek menja život novinarke Olge Lašez.

Jedna sasvim obična starost i rutinski novinarski zadatak spojiće sudbine dve nepoznate žene. Marija Kolčak, štićenica sanatorijuma u Tulonu, ispričaće Olgi Lašez, novinarki uglednog pariskog magazina, tragičnu priču svog života.

Poštovaoci spisateljskog rada Jelene Bačić Alimpić imaće priliku da razgovaraju sa autorkom, upute joj čestitke za uspehe koje su ostvarili njeni prethodni romani i da joj požele još veći uspeh sa novom knjigom.

- Nadam se da će i moja treća knjiga opravdati poverenje koje su mi čitaoci ukazali, a po mom skromnom mišljenju Poslednje proleće u Parizu je dosad moja najzrelija i najsnažnija knjiga - istakla je Jelena Bačić Alimpić.

makonda-tracker