TV serija po romanima Vesne Dedić

0
Voditeljka Vesna Dedić otkrila je da pripremi televizijski projekat na osnovu njenih romana.
Vesna Dedić, foto Slobodan Sarić
Vesna Dedić, foto Slobodan Sarić

Vesna Dedić, autorka emisije Balkanskom ulicom na RTS, piše scenario za televizijsku seriju na osnovu njena tri romana Zauvek u srcu, Sunce meni, sunce tebi i Ti si meni sve.

- Tačno je da pišem naručeni scenario za TV seriju koji će biti dramatizacija moja prva tri romana. Uskoro ga završavam, ali to je sve što za sada mogu da kažem - otkrila je Vesna Dedić.

Popularna voditeljka već trinaest sezona radi emisiju Balkanskom ulicom na RTS, a nedavno je izjavila da će u emisiji biti i više političara, ali tek kada dobije dozvolu od glavnih urednika.

- Političari su uvek retko bili gosti u emisiji Balkanskom ulicom iz jednostavnog razloga što ih nikada nisam birala po moći i funkciji već po zanimljivosti životne priče, emotivnosti i iskrenosti. U ovoj sezoni imala sam dve priče koje su svaka na svoj način rasplakale gledaoce, sa Jorgovankom Tabaković i Nikolom Selakovićem. Volela bih da ponovo imam tu vrstu autorske slobode i pozovem u emisiju npr. patrijarha, ili Majkla Devenporta, Borisa Tadića kojeg čekam već 10 godina, Vučića koji nikada nije dao intervju ove vrste, Mila Đukanovića...

Izvor: Blic

makonda-tracker