Novi roman Ivane Mihić – Head hunters uskoro u prodaji

0
Ivana Mihić, izuzetna glumica i spisateljica, ponovo nas je iznenadila svojim novim romanom Head hunters, koji će u maju mesecu objaviti izdavačka kuća Laguna.
Ivana Mihić, foto: Promo
Ivana Mihić, foto: Promo

Ovo je priča o današnjim hedhantersima, uzbudljivim ljudskim sudbinama, vatrenim ljubavima i velikoj strasti prema novcu i moći. Današnji lovci na glave za velike kompanije pronalaze, preotimaju od konkurencije sposobne kadrove koji treba da ih vode kroz posao i podižu profit. Kroz roman se provlače komični, tužni i bolni zapleti obrta velikog kapitala, ali roman govori i o ljudima koji se bore za goli opstanak i vraćanje poslovnog i ličnog moralnog kodeksa koji stalno gubi.

Osim strasne i turbulentne međusobne ljubavi, profesionalnih ambicija i opasnih igara glavnih junaka, tu su i oni koji se trude da nađu stabilnost i meru u međuljudskim odnosima.

Veštim vođenjem radnje romana, Ivana Mihić će vas ostaviti bez daha neočekivanim obrtima, slikovitim junacima i snažnim dramskim situacijama koje će vas uzdrmati, ali i nasmejati, zabaviti i zapitati.

Roman Head hunters vodi nas u središte današnjeg velikog biznisa i otvara njegove skrivene tajne.

Po romanu Head hunters, autorka Ivana Mihić je napisala i scenario za istoimenu TV seriju.

makonda-tracker