Upoznajte gospodina po kom je nastao lik Kristijana Greja!

0
Sigurno će vas iznenaditi podatak da glavni akter bestselera Pedeset nijansi sive, Kristijan Grej, nije u potpunosti fiktivni lik, već ga je autorka bestselera osmislila inspirisana poznanstvom sa jednim italijanskim mogulom za nekretnine.
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Dotični gospodin po kom je nastao glavni akter svetskog bestselera rešio je da se otkrije sam, izjavivši za američke medije da su sličnost između njega i Kristijana Greja - neverovatne.

Naime, reč je o italijanskom mogulu za nekretnine Alesandru Protu, koji se s autorkom ove erotske trilogije, E.L. Džejms susreo 2010. godine.

- Kompanija u knjizi u kojoj radi Kristijan zove se Grey Enterprise Holding, moja se zove Proto Organization Holding - izjavio je tridesetdevetogodišnjak za New York Daily News i nastavio:
 
- Kad sam upoznao autorku vozio sam Audi R8, kog vozi i Kristijan. Moja kancelarija se nalazi na 8. i najvišem spratu u zgradi. Počeo sam ni iz čega, pa najviše spratove smatram metaforom za dostignuća i uspehe, a isti slučaj je i sa Kristijanom - svi znaju da je uspeo, ali ne znaju kako. Takođe, ni ja ne volim medijsku pažnju i po tom pitanju sam vrlo sramežljiv - dodao je šarmantni Italijan.
 
A da li to znači da je njegov seksualni život inspirisao autorku?

- Sve što ima veze s takvom vrstom seksa u knjizi je mašta, uveravam vas. Ja nisam u toj vrsti fantazije. Kad je u pitanju seks, vrlo sam tradicionalan - otkrio je Alesandro i priznao da nije veliki fan trilogije, jer to nisu stvari koje njega zanimaju.
 
Slike stvarnog gospodina Greja pogledajte ovde

makonda-tracker