Story i Laguna poklanjaju knjigu: Kris Grinalg - Zavesti Ingrid Bergman

0
Magazin Story i izdavačka kuća Laguna nagrađuju svoje verne čitaoce! Prijavite se putem mejl adrese i osvojite neki od aktuelnih bestselera. Danas je to romantična priča Krisa Grinalga - Zavesti Ingrid Bergman.

Puna romantičnog glamura četrdesetih u Parizu i Holivudu, knjiga Zavesti Ingrid Bergman  nam pripoveda dirljivu priču o tajnoj ljubavi između filmske ikone i čuvenog fotografa.

Jun 1945. U tek oslobođenom Parizu fotograf Robert Kapa posle deset godina snimanja užasa i nasilja, istraumiran bitkama, utapa tugu u alkoholu i čezne za promenom. Ingrid Bergman su poslali da zabavlja trupe i, kad je zakoračila u hotel Ric, očarala je Kapu. Od trenutka kad joj je ispod vrata proturio ceduljicu sa šaljivim pozivom na večeru, oboje su bespomoćni pred uzajamnom privlačnošću. Umorna od braka bez strasti i filmskog studija koji je kontroliše, Ingrid očajnički žudi za slobodom i uzbuđenjem. A Kapa je voljan da joj udovolji: večere u kafeima koje on ne može da priušti, noćne šetnje uz Senu, ples u noćnim klubovima... On nju vraća u život, a ona ispunjava prazninu u njemu. Stavljajući sve na kocku, i Kapa i Ingrid su stavljeni pred strašan izbor.

Ukoliko želite da osvojite knjigu pošaljite mejl OVDE. Dobitnici će biti obavešteni mejlom.

makonda-tracker